PAKROVIMO VAIZDAI
Vandens Sportas

Kajako Irklas Turėtojas Įrašus, Kajako Irklas Įrašus Universalus Kajako Irklas Įrašų Žvejybos Ju Įrašus Kabinoje Sumontuoti

(0 Atsiliepimai)
€12.56 €7.28

Žymos:

Prekės kodas:t157559

Kajako Irklas Turėtojas Įrašus, Kajako Irklas Įrašus Universalus Kajako Irklas Įrašų Žvejybos Ju Įrašus Kabinoje Sumontuoti Aukštos kokybės kajako irklas spaustukas pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri nėra lengva būti pažeistas ir neveikia, ir yra atsparus korozijai.Laikykite savo irklas tvirtai, kad ji negali paslysti.

Sandėliavimo-Plastikiniai irklas spaustuvai yra patogus ir gali būti naudojami baidarės irklas saugojimo baidarės, garažų arba žvejybos tinklus.

Lengva įdiegti Lengva įdiegti, greitai ir patogiai išspręsti savo irklas, apkabos pusėje baidarių, patogu palieskite ir nebus subraižyti savo rankas.

Suderinama-Specialiai sukurta kajako irklas, apkabos, metodas, kuris atlaisvina rankas, žvejybai arba poilsio, ir yra naudojamas saugoti baidarių irklai baidarėmis, garažų arba žvejybos tinklus.

Aukštos Dėvėti, atsparus ir ilgaamžiškumas.

spalva:Juoda+sidabrinė

Medžiaga:ABS+ nerūdijančio plieno

Pakuotės Turinys:

1 set x kajako irklas turėtojas rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių