PAKROVIMO VAIZDAI
Eksterjero Dalys

Priekiniai Kairę arba į Dešinę, priekinis žibintas Wahser Sparyer Antgalis Siurblio Cilindras Mazda CX-9 2006-2012 OEM TK335182Y / TK335182X

(0 Atsiliepimai)
€44.45 €28.89

Žymos:

Prekės kodas:t153305

Priekiniai Kairę arba į Dešinę, priekinis žibintas Wahser Sparyer Antgalis Siurblio Cilindras Mazda CX-9 2006-2012 OEM TK335182Y / TK335182X

[ Specialios Konstrukcijos ]:

Pasaulio Pirmaujančių Ženklų ,populiarus tarp klientų.100% Naujai,100% gamyklos išbandyti bent kartą Gyvenime Techninė Parama iš Malcayang prekių Ženklų. [ Aukščiausios Kokybės ]:

Gyvenime Techninė Parama iš Malcayang prekių Ženklų.Konkurencingos kainos, profesionalus aptarnavimas bei aukštos kokybės standartą [ Dėmesį Specifikacijos ]:

skirtingų rinkos.Ji turi differenct modelio ir appl.Tai Yra atsarginių dalių Pakeitimas Elementas, bet Ne Originali.Įsitikinkite, OEM numeris rungtynių dalį keičiate Prašome patikrinti, ar šios dalies numeris pagal savo VIN(Transporto priemonės Identifikavimo Numerį), su vietinį platintoją, taip pat yra daug dalių pačių metų modeliai, ir jūs turite patikrinti suderinamumą pagal VIN(!) NE PAGAL METUS!!VIN(Transporto priemonės Identifikavimo Numerį), yra būdinga numeris, kuris identifikuoja jūsų automobilį.Jūs galite rasti jį į savo transporto priemonės dokumentas arba šalia variklis jūsų automobilį.

[ Gamintojas Dalies Numeris ]:

TK335182Y / TK335182X [ Produkto Suderinamumo ]:

Už Mazda CX-9 2006-2012

[ Patarimai ]: Montavimo Instrukcija yra neįtraukti.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduoju .Prašome leisti 1-2mm skirtumai, nes rankinis matavimas.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

[ Produkto Vaizdas Aprašymas ]:

1. Užsakymai tvarkomi per 5 darbo dienas po mokėjimo tikrinimo.( neįtraukti atostogas ar savaitgalį ).

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

5. Visi produktai dėl Trinkeliumeistras.lt yra garantuotas turi būti pristatyta per 60 dienų (90 dienų pristatymas į Brazilija).jūs esate apsaugoti, jei jums nereikia gauti savo užsakymą 1 kartą. Kai gaunate produktą, kuris buvo pirko ir sumokėjo už mūsų parduotuvę, ir jūs jį rasti nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės, jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti šias problemas.

2. Jums bus gauti visą kompensaciją, jei jūsų užsakymas nėra pristatomos per Garantijos pristatymo laikas pažadėjo pardavėjas.

3. Grįžta priimami, jei produktas nėra aprašyta, pirkėjas moka grąžinimo, laivybos mokestis.Arba pasilikti prekę ir gauti dalinį grąžinti.

1. 12 mėnesių Gamintojo limitedWarranty dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Accessoriescome su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite tellus, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

1. 5 žvaigždučių apžvalga = daugiau nuolaida iki kito užsakymo.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų,mes išspręsti jūsų problemą.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums nuspręsti palikti neigiamą atsiliepimą.Mes jums geriausias sprendimas.

.

  • Elemento Ilgio: 18cm
  • Automobilio Modelis: Už Mazda CX-9 2006-2012
  • Medžiagos Tipas: Geros ABS
  • Specialios Funkcijos: Priekinių Žibintų Plovimo Sistema Jet Antgalis
  • Prekės Svoris: 0.14kg
  • Modelio Pavadinimas: Už Mazda CX-9 2006-2012
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Malcayang
  • Modelis, Metai: 2006-2012
  • OEM NO.: TK335182Y / TK335182X
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Elemento Tipas: Buferiai
  • Elemento Plotis: 7cm
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9001
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių