PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Sniego Vamzdžiai Vaikams Sunkiųjų Sniego Rogės Vamzdis Su 2 Rankenos Lauko Žiemos Žaislai, Pripučiami Sniego Rogės, Skirtos Suaugusiesiems, Vaikams Žiemos

(0 Atsiliepimai)
€6.42 €4.49

Žymos:

Prekės kodas:t15016

Mūsų Sniego Vamzdžiai yra puikus berniukai, mergaitės, ir suaugusiems, šie patvarūs vamzdžiai gali atlaikyti stiprų poveikį ir lūžių, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.Su subalansuotas dizaino ir patogios sėdimos vietos, galite žaisti valandų valandas be jausmas pavargęs.Plius, jie greitai pripūsti ir deflate, todėl sąranka ir saugojimo vėjas.Nesvarbu, ar esate pataikyti šlaituose arba tiesiog žaisti su sniegu, šie vamzdžiai yra įsitikinkite, kad pateikti daug laiko visiems.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Pripučiamas Sniego Vamzdis

Medžiaga: ekologiška PVC

Gaminio dydis:

apie 80x80cm/31.5x31.5 cm

apie 85x85cm/33.46x33.46 colių (nuo infliacijos)

Svoris: 710~800g

Pakuotės dydis: apie 21x21x4cm/8.27x8.27x1.57 cm

Perspėjimas: Kai naudojate Žiemos Sniego Vamzdis, būtina daryti prižiūrint suaugusiesiems.Nereikia vilkti pastumkite už motorinės transporto priemonės.Nenaudokite skaidrių vandens.

Pakavimo Sąrašas:

1* Sniego Vamzdžiai Sankach

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomus užpildytame Snieguotas Ekskursija: Imtis savo snieguotas eskapady į kitą lygį su mūsų sniego vamzdžiai vaikams, giriasi idealus pramogų važiuoti visoms amžiaus grupėms.Tegul ryškių spalvų ir ilgaamžė medžiaga, pripučiami rogės, kad jūsų slidinėjimo ratą labiau akį traukiantis ir malonus, todėl nepamirštama šeimai veiklą.

2.Stiprus ir Tvirtas: Pagaminti su tvirtos PVC, kuri gali išlaikyti didelį poveikį ir lūžimo, tai sniego vamzdis yra lengva išlaikyti, geros sandarumo ir atsparus žemai temperatūrai, užtikrinantis stiprus ir tvirtas važiuoti.

3.Stabilus ir Patogus: Tai sniego vamzdis turi pora tvirtas veiklos rankenos lengva paimti pirštines, giliau sėdynės balanso ir komforto, ir speciali iškėlė dizaino, lengvai kūno pusiausvyrą.

4.Be jokio vargo Infliacija ir Defliacija: Tai vaikų " sniego vamzdis gali būti be vargo nustatyti greitai infliacija ir defliacija, naudojant standartinį siurblys.Jis užtikrina nepralaidžiose veiklos metu naudoti ir galima patogiai sulankstyti lengvai saugojimo ir perkėlimo po defliacija.

5.Sankach Nuotykių: Tai sniego vamzdis yra puiki dovana vaikams, kurie mėgsta žiemą veikla.Jis sukurtas taip, kad būtų patvarus, saugus ir paprastas naudoti.Jūsų vaikai bus mėgautis sankach patirties su šia sniego vamzdžių.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių