PAKROVIMO VAIZDAI
Dviračių sportas

Pusę Piršto Dviračių Pirštinės Pusė Piršto Kamšalu Dviračių Pirštinės Sporto Dviračių Nuoma Pirštinės Kvėpuojantis Kamšalu Dviračiais, Dviračių Pirštinės

(0 Atsiliepimai)
€7.34 €3.67

Žymos:

Prekės kodas:t14924

Mūsų Kovos Slydimo Dviračių Pirštinės funkcija kvėpuojantis audinys komforto per ilgai važiuoja.Sustiprinta rankena leidžia geriau kontroliuoti savo dviratį.Aukštos elastinga riešo manžetai dizainas užtikrina saugų tinka, ir jie lengvai nusiimti, kai baigsite.Su daug naudoja nei važiavimas dviračiu, šios pirštinės yra universalus, be jokių aktyvų gyvenimo būdą.

Medžiaga: mikropluošto, EVA

Svoris: 31G

Spalva: mėlyna/Dydis: M/L

Sąrašas:

1pair*pusė piršto dviračių pirštinės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos Klasės Medžiagos: Šie pusę piršto dviračių pirštinės yra pagamintos iš megztinių tinklinio audinio, kuris suteikia patogią jausmas ir leidžia jūsų odai kvėpuoti.

2.Pagerinti Savo Rankena: Šie pusę piršto dviračių pirštinės funkcija anti-slip silikono palmių ir dėvėti, atsparus audinys, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų rankas nuo slydimo ir geriau kontroliuoti savo dviratį.

3.Patobulintas Riešo Parama: Šie pusę piršto dviračių pirštinės funkcija aukštos elastinga riešo manžetai dizaino, kuris sumažina riešo traumos ir teikia tvirtą paramą savo rankas.

4.Paprasta Šalinimas: Į specialiai traukti žiedą šie Pusę Piršto Dviračių Pirštinės užtikrina lengva pašalinti po ilgo važiavimo.Ne daugiau kovoja su prakaito pirštinės, mėgautis patogiu ir patogiai važiavimo.

5.Platus panaudojimas: apsaugoti jūsų rankas nuo lizdinės plokštelės ir įbrėžimai per sunkiosios atletikos, pull-ups, ir kova su lynais, taip pat važiavimas dviračiu, irklavimas, alpinizmas, ir aerobika.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: mikropluošto
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių