PAKROVIMO VAIZDAI
Dviračių sportas

SL TX30 Dviračių Orientacinės Shifter Komponentai, Dalys, Priedai Dviratis 3X7 Pavaros Jungiklis ir Didelio Stiprumo už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Bike

(0 Atsiliepimai)
€15.39 €6.15

Žymos:

Prekės kodas:t14753

SL TX30 Dviračių Perjungimo Svirtis Komponentai, Dalys, Priedai, 3X7 Dviračių Orientacinės Shifter Didelio Stiprumo už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Bike

Savybės:

1. Versijos nykščio shifter: Šių Tourney SL-TX30 nykščio pavarų perjungimo rankenėlės yra versijos tradicinių kalnų dviračių, keitikliai, teikiantys vairuotojai su tiksliau ir sklandžiau perkelti.

2. Optinių įrankių ekranas: Šių dviračiu sukelti shifter tinka Shimano ' s optinių įrankių ekrano funkcija, leidžianti lenktynininkų lengvai pamatyti, kuris įrankius, jie yra, o žirgais.

3. Lengva įdiegti: Šie greičio jungiklis svirtį nustatykite yra lengva įdiegti ir suderinama su dauguma kalnų dviračiai, todėl juos puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško atnaujinti savo dabartinius shifter.

4. Keliais greičiais, galima: SL-TX30-LN modelis yra 3x7/6 greičio trintis shifter, SL-TX30-6R modelis yra 6-pavarų jungiklis, ir SL-TX30-7R modelis yra 7-pavarų jungiklis, teikiantys vairuotojai su daug variantų, kad atitiktų jų konkrečius poreikius.

5. Sklandus ir patikimas veikimas: Šių dviračių perjungimo svirtis pateikti sklandžiai ir patikimus rezultatus, užtikrinti, kad vairuotojai gali pavaras perjungti greitai ir lengvai, o mėgautis savo kalnų dviračiu.

Specifikacija:

Sudėtinės Dalys: Derailleurs

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Front Derailleur

Modelio Numeris: Dviračių Derailleur

Matmenys: produkto 200*150*50mm/ 7.87 x 5.91 x 1,97 į

Tipas(pasirinktinai): TX30-7/Right7-greičio/liko 3-greitis

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Dviračių pavarų Perjungimo Svirtis

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: MOJOYCE
  • Tipas: Front Derailleur
  • Modelio Numeris: Dviračių Derailleur
  • Sudedamosios dalys: Derailleurs
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių