PAKROVIMO VAIZDAI
Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga

Akinių Cleaner 100 ml Dėmių Valymas Purškimo Akiniai Dulkių Valiklis Cleaner Objektyvo Valymo Reikmenys Anti-purškimas, Purškimo Studentams

(0 Atsiliepimai)
€7.50 €5.25

Žymos:

Prekės kodas:t140420

Mūsų lens cleaner spray yra saugus ir švelni formulė, kad išvalyti savo akiniai, saulės akiniai ir kontaktiniai lęšiai, nepaliekant dryželiais.Jis suteikia jums aiškią viziją, todėl jūs galite mėgautis kiekvieną detalę.Išlaikyti savo objektyvas švarus, su mūsų visų tikslas stiklų valikliu.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Akiniai Cleaner

Grynasis kiekis: 100 ml

Produkto veiksmingumas: valymo priežiūros, objektyvo apsauga

Taikymo sritis: Tinkamas plaukimo akiniai, akiniai, šalmai, nardymo akinius, ir kiti produktai.

Pagrindinės sudedamosios dalys: dejonizuotas vanduo, paviršiaus aktyvioji medžiaga, kokosų aliejus, išvestinių finansinių priemonių ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Akiniai Cleaner

Pastaba:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugiai Valyti: Mūsų nešiojantiems cleaner yra švelni ir saugi formulė, kad nebus sugadinti jūsų lęšiais arba įbrėžimams plėvelės sluoksnis.Atsisveikinti su purvo, dulkių, ir smudges lengvai, kaip mūsų švaresnis veiksmingai pašalina dėmes, nepaliekant jokių žymių.

2.Lengvas Valymas: Laikykite savo akiniai visiškai aišku, su mūsų lengva naudoti akinius švaresnis.Tiesiog purkšti ant lęšių ir nosies pagalvėlės, ir nuvalykite smudges minkštu audiniu!

3.Praktiškas ir Funkcionalus: Mūsų nešiojantiems cleaner spray yra dejonizuoto vandens, kad veiksmingai pašalina paviršiaus nešvarumus, suteiks jums aiškią viziją, be jokių dryželiais ar dėmių.Imtis savo akių priežiūros į kitą lygį ir patirtis, kokybiškos ir švelniam kiekvieną kartą.

4.Daugiafunkcinis Panaudojimas: Tai nešiojantiems siurblys yra ne tik tinkamas valymo objektyvų, bet taip pat ir mobiliųjų telefonų, klaviatūros, akiniai nuo saulės, pelės, monitoriai, ir kiti elektroniniai prietaisai.

5.Didelis Dovanų Pasirinkimas: be jokių Pastangų išvalyti savo akinius su šio objektyvo cleaner spray.Puikus workmates ir on-the-go valymo.Daro puiki dovana draugams, šeimos nariams, ir klasiokai.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: švaresni stiklai
  • Elemento Tipas: priežiūra
  • Specialios Funkcijos: valymas priežiūra, Objektyvo Apsauga
  • Elemento Ilgio: 13cm
  • Elemento Plotis: 5cm
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Prekės Svoris: 118g
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių