PAKROVIMO VAIZDAI
Kompiuterių Ir Biuro

Bitaxe "PASIDARYK pats" Rinkinys Atviro kodo ASIC Bitcoin Miner Aparatūros Pagrįstas Bitmain BM1397AG Asic Lustas

(2 Atsiliepimai)
€125.77

Žymos:

Prekės kodas:t1397

Pls Pastaba

1. Mes supportsample ir didmeniniams kad, pls susisiekti su mumis pirmą, jei turite pavyzdį ar didmeniniams tvarka.Ir kviečiame susisiekti su mumis, jei jūs negalite rasti dalių, jums reikia į parduotuvę, mes džiaugiamės, kad paslauga jums.

2. T/T pavedimu, Kriptografijos USDT , "Western Union", Kinijos RMB ir kitų mokėjimo visi sutiko, pls susisiekti su mumis, jei jums reikia pagalbos.

3. Pls pasakykite savo 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei produktai atitinka jūsų reikalavimus.Jei negaunate jis ar ji negali gerai dirbti už jus, pls susisiekti su mumis pirmą, džiaugiamės galėdami padėti išspręsti problemą.

4. Klientų pasitenkinimas yra tai, ką mes chaexperienced darbuotojai šioje pramonės šakoje.Mokėjimai yra 100% saugus ir garantuotas iki Alibaba.

Produktų Pavadinimas

Aprašymas

Žingsnis į ateitį Bitcoin mining su Bitaxe, pilnai sukomplektuoti, atviro kodo, plug-and-play " sprendimas, kuris pašalina sudėtingus kasybos.Šis produktas yra dalis D-Centrinių rūmų Bitaxe serijos, kuri taip pat apima ir kiekvienas sukurtas siekiant patenkinti skirtingus poreikius ir pageidavimus.

Kodėl verta Rinktis Bitaxe?

Visiškai Surinkti : atsisveikinti su sudėtingos konfigūracijos arba įrenginių.Jūsų Bitaxe pristatomas visiškai surinktas, paruoštas mano.

Plug-and-Play": Ateina su heatsink, ventiliatorius, ir 5V lizdu, todėl Bitaxe paruoštas naudoti kasybos stipruolis teisę out of the box.

Atviro kodo Laisvę : Kaip atviro kodo produktas, Bitaxe siūlo neprilygstamą lankstumą, leidžia jums pritaikyti ir diegti inovacijas, atsižvelgiant į jūsų poreikius.

Ekonomiškas : Mūsų supaprastinta versija apsaugo gamybos sąnaudos mažos, perduoti taupymo tiesiogiai į jus.

Mažas Energijos Suvartojimas : Bitaxe veikia energiją taupantį dizainą, kad eina tik 15W.

WiFi Įjungtas : yra ESP32-S3-WROOM-1 "WiFi" mikrovaldiklių tiesiogiai kasybos sujungti per WiFi, siūlo neprilygstamą patogumą.

Aukštos klasės : Powered by BM1397 lustą, ji gali pasigirti hashrate iki 320 GH/s ir efektyvumas 0.03 J/GH.

Įvairių Produktų Seriją Su Bitaxe yra dalis įvairių prekių asortimentą, kurį sudaro:

: Rankas-apie miner, kurie mėgsta surinkti savo aparatūros.

Į Bitaxe (Vanilė) : tiems, kurie nori paruoštas naudoti, be jokio vargo kasybos patirties.

: Tiems, kurie ieško, išsamus, aukštos kokybės kasybos sprendimas.

Kas Turėtų Rinktis Visiškai Surinkti Bitaxe?

Visiškai surinkti Bitaxe yra skirta tiems, kurie nori pasinerti į dešinę, į Bitcoin mining be problemų nustatymas ir aparatūros.Jis puikiai tinka pradedantiesiems, "PASIDARYK pats" entuziastams, kurie yra trumpas laiko, bei tiems, kurie nori labiausiai ekonomiškai efektyvių, didelio našumo, atviro kodo kasybos sprendimas.

Bitaxe yra ne tik produktas, tai revoliucija Bitcoin mining pasaulyje.Ji įkūnija mūsų kolektyvinį įsipareigojimą padaryti Bitcoin mining prieinama, įperkama, ir atviro kodo.Į Bitaxe yra jūsų vartai į įdomių pasaulio Bitcoin mining.

Prašome nedvejodami atsiųsti mums bet daugiau klausimų!

.

  • Kokybė: Origianl
  • Modelio Numeris: S11 S15 T15 DR5 Kontrolės Valdyba
  • Numeris: Bitaxe "PASIDARYK pats" Rinkinys
  • svoris: 1kg
  • Medžiaga: Silicio
  • Sąlyga: Nauja
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: EOENKK
  • Klientas
    2023-12-13

    rekomenduoju. ačiū

    Klientas
    2024-01-03

    Labai miner. Pardavėjas paprastai gražus. Ten buvo problemų su ryšiu, jis susisiekė su manimi dėl vatsap, paaiškino viską (nors ir anglų kalba), na, aš suprantu, daugiau gestų. Trumpai tariant supratau, kad mano maršrutizatorius yra buggy, galiausiai jis pasirodė. Trumpai tariant produktas yra geras ir pardavėjo, yra gražus!!! Tikrai rekomenduoju. Skrido per 10 dienų.

    Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių