PAKROVIMO VAIZDAI
Namai Ir Sodas

Dirbtinis Geltona Saulėgrąžų Vainikas Durų Grobis Vainikas Pavasario Apdailos Girliandą Kaimiškas Namų Šaliai Lango Sienos Vestuvių Dekoras

(0 Atsiliepimai)
€18.22 €14.21

Žymos:

Prekės kodas:t1335

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas + šilko audinio

Dydis: 40*28cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Savybės:

Aukštos Kokybės Medžiaga -Tai viena yra rankų darbo iš dirbtinės gėlės ir žalios spalvos lapai, su rotango žiedai ant nugaros nustatymo.Gali būti naudojamas patalpose arba lauke, todėl yra universalus dekoratyvinis aksesuaras.

Puikus Skersmuo - Nustatyti lapai ir šakos bet kuria kryptimi į tobulą figūrą jūsų namuose ir priekinės durys, priekinių durų vainikas yra 40cm/sudarė 15,75 m. skersmens.

Paprastas ir romantiškas - durų girlianda yra apsuptas apkūnus saulėgrąžomis, su patogiai spalvas ir ryškias ir gamtos formų, suteikiant žmonės, meno ir romantiškas jausmas.

Puikus Dekoras - Šviesus ir ryškus, gražus girliandą kabo gerai jūsų durų ir gali transformuoti savo kuklus durų į žavinga prieangis.Sveiki draugai ir šeimos su šio nuostabaus dirbtiniais sveiki girlianda.

Universalus - Tai puikūs dirbtiniais vainikas yra puikus būdas pridėti jutiklinio pavasario stilių savo namuose.Šis vainikas yra puikus dekoravimas, vestuvėms, etapai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurų, restoranų ir daugiau kambarių.

Pakuotė:

1x Durų Grobis

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas

.

  • Formos: Round
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • CN: Kinija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių