PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Ūkio Merchandises

Universalios Indų Plovimo Skudurai Dėl Drėgno Ir Sauso, Ne Nulio Plovimas Dishcloth Skudurai Patvarus, Lengvai Naudojamas Drėgnas Ir Sausas Naudojimas

(0 Atsiliepimai)
€4.11 €3.09

Žymos:

Prekės kodas:t13286

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Universalios Indų plovimo Skudurai] Visus paskirties Viela, Indų plovimo Skuduras yra tvirti, daugkartinio naudojimo ir gali būti skalaujamas tiesiogiai su vandeniu.Jos efektyvios veiklos padarys tai, ką jūsų virtuvės poreikius.

[Galingų Valymo Efektas] Ji naudoja pažangiausias deimanto formos grotelės audimo technologijų ir aukštos kokybės metalo vielos medžiagos, todėl jį lengva pašalinti rūdžių, aliejaus dėmes ir pan.Ne skauda puodą ir ranką.

[Šlapias ir Sausas Naudojimas] bauda-hole dizainas daro jį labai putotas.Jūs galite drėgnų ir naudoti jį valyti, stalo reikmenys, puodai ir pan.efektyviai, arba galite jį naudoti tiesiogiai švarus, grotelės, krosnelės ir pan.

[Absorbentas & Quick Dry] Ačiū, kad dizainas žuvų masto grotelės audinio paviršiaus, jis gali sugerti drėgmę iš karto.Ir ji greitai džiūsta ir yra lengvai valomas.

[Patvarus] Po naudojimo, ją galima pakabinti ant sienos, išsaugoti virtuvės erdvę, ir yra lengvai nusausinti.Ji sukurta siekiant būti naudojamas vėl ir vėl nėra lengva sugesti ar prarasti veiksmingumą.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Poliesteris

Pakuotės Turinys:

5 * Indų Plovimo Šluostės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių