PAKROVIMO VAIZDAI
Išoriniai Priedai

Automobilių Saulė Pavėsyje, Kad Automobilio Priekinio Stiklo Priekinio, Galinio Stiklo Skėtis Daugkartinio Naudojimo Automobilių Priekinio Lango Šilumos Izoliacija Apsaugą Priekinio, Galinio Stiklo Dangtis

(0 Atsiliepimai)
€17.00 €8.50

Žymos:

Prekės kodas:t12443

Tai kietas ir paprastas naudoti skėtį nuo saulės iš priekinio, galinio Stiklo Saulės Šešėlis gali apsaugoti jūsų automobilį nuo karščio ir UV spindulių.Saulės skydeliai gali būti atidarytas arba uždarytas greitai traukiant.Tai yra ilgas naudingo tarnavimo laikas ir nėra lengvai prarastas.Tai gali būti saugomi bet kurio kampo, o yra saugiai tvirtinamas prie priekinio stiklo.

Specifikacija:

Pavadinimas: automobilių skėtis

Medžiaga: audinys, stiklo

Spalva: Juoda

dydis:

Mažas dydis: apie 120x88x35cm/47.24x34.64x13.78in

Didelis dydis: apie 145x88x40cm/57.09x34.64x15.75in

Svoris: 250g/365g

Pakavimo Sąrašas:

1*automobilių skėtis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paprastas valdymas: Jūsų automobilis gali būti apsaugotos nuo saulės karščio ir UV spindulių, su šio lango saulė pavėsyje.turi būti įdiegta, tiesiog traukti norėdami atidaryti arba uždaryti skėtį nuo saulės.Abu yra greitas ir patogus.

2.Saugoti Nuo Saulės: Šis prekinis, galinis stiklo saulės pavėsyje, modernizuotos sutirštės danga, efektyviai blokuoja saulės ir UV spindulių, laikyti savo automobilį atvėsti ir patogiai.Taip pat ilgalaikį ir neblunka lengvai.

3.Stiprus ir ilgalaikis: Šis prekinis, galinis stiklo saulės atspalvis turi visą stiklo pluošto skeletas, kuris daro jį stiprus ir stabilus.Ji nėra deformuoti arba lūžis lengvai, todėl jis trunka ilgą laiką. (150 simbolių)

4.Didžioji naudojimas: priekinis stiklas gali būti montuojamos stora, be spragų arba angos dėka Automobilio Skėtis naudoti banguoti lakštai audiniu savo dizainą.Skėčio rankena taip pat gali būti laisvai išlenktas 360 laipsnių kampu, kad tiktų įvairių aplinkybių.

5.Patogus Organizacija: Tai prekinis, galinis stiklo saulės atspalvis yra paprasta parduotuvės ir gali būti dedamas bet kokioje kampe savo transporto priemonę, be užima per daug vietos.Ji turi greitai atidarymo ir uždarymo dizainas, todėl jį lengva naudoti, o taip pat apsaugoti jūsų automobilį nuo saulės.

.

  • Modelio Numeris: Automobilio Priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis
  • Medžiaga: medžiaga, Langai su stiklo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių