PAKROVIMO VAIZDAI
Pliurpalas Kūrėjai

Nerūdijančio Plieno Vištienos Plucker Gręžimo Priedą Vištos Plunksnų Šalinimo Plucker Mašina 18-Pirštus

(0 Atsiliepimai)
€37.97 €29.62

Žymos:

Prekės kodas:t124420

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Mūsų vištienos pluckers yra pagaminti iš aukštos kokybės gumos pirštų, kuri yra minkšta ir elastinga kad nepažeistumėte naminių paukščių odos.

EFEKTYVUS KAMŠČIATRAUKIS: Tai yra gręžimo varoma vištienos pluckers gręžimo priedą, kuris pašalina plunksnos greitai ir lengvai.Pagrindinis korpusas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.

Keičiamų Pirštus: Ačiū išdrožomis dizainas, guma pirštai gali būti lengvai pridedamas prie nerūdijančio plieno korpusas, užtikrinti stabilumo ir tvirtumo.Šių plaukų kamščiatraukis pirštai yra nuimamas lengvas montavimas ir keitimas.

LENGVA NAUDOTI: šerdies skersmuo yra 0,4 colio/1 cm, todėl vištų plunksnų kamščiatraukis tinka labiausiai grąžtus ir atsuktuvus.Tiesiog pridėkite ją prie savo gręžimo (neįtraukta) ir gauti darbą.

PLATUS TAIKYMAS: Vištienos Plucker Gręžimo Priedą pagerina skynimas efektyvumo vištų, žąsų, kalakutų, perlinių vištų, putpelių ir kitų paukščių.Mūsų vištienos pluckers gali pašalinti didžiąją plunksnos, bet kai sunku plunksnos gali tekti pašalinti ranka.

Spalva: juoda+geltona ruda

Medžiaga: nerūdijantis plienas + gumos

Pakuotės Turinys:

1 x Vištienos Plucker Gręžimo Priedą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Talpa (l): Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių