PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

100 Paketas Taupymo Iššūkis Rišiklio Biudžeto Planuotojas Knyga Taupymo Problemas Biudžeto Planuotojas Taupymo Rišiklio Taupo 5 050

(0 Atsiliepimai)
€18.93 €13.25

Žymos:

Prekės kodas:t123501

Revoliucionizuoti savo santaupas žaidimą su savo 100 Taupymo Iššūkis rišiklio.Tai praktinė priemonė, ateina su A5 dydžio segtuvą ir yra įdomus ir patrauklus būdas sutaupyti laiko ir pinigų.Puikus bendradarbiai arba asmenims, kurie nori pasiekti finansinių tikslų, šis įrankis padės jus ant kelio ir motyvuoti.Atsisveikinti su pereikvojimas ir "labas" tam, finansinę laisvę!

Specifikacija.

Dangtelio medžiaga: PU

Viduje Teksto Medžiaga: PP

Gaminio dydis: (vidut.)23.2*17,6 cm/9.13*6.93 cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Paketas, sąrašas.

100 Paketas Rišiklio X1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Kiekvienas maišelis yra pažymėtas 1-100 ir padarė su aukštos kokybės, vandeniui ir plyšimui atsparios medžiagos.A5 dydžio segtuvą, pagamintas iš minkštos ir tvirtos PU ir PP medžiagų, užtikrina ilgalaikį naudojimą.

2.Protingas Taupymo Sprendimas: 100 Mūsų voką rišiklis yra žaidimas keitiklis pasiekti finansinių tikslų.Aiškiai ir struktūrinį metodą, tai praktinė priemonė, padės jums sutaupyti dailiai ir pasiekti savo tikslus sparčiau.

3.Suteikiantis Santaupas: 100 Mūsų voką rišiklis yra puikus partneris mokyti savo vaikus įgūdžių, kaip sutaupyti pinigų ir smagiai.Priemonė, kuri stebi išlaidos, užsiima visai šeimai, ir padeda imtis kontroliuoti finansus.Paruošimas šeimos taupymo planą dabar.

4.Dovana Draugui: Nustebinkite savo artimuosius su šia 100 paketas rišiklio, kuris suteikia universalumo ir organizacijos, jos bes Idealiai tinka šeimos nariais, draugais, bendradarbiais, ir vaikams, tai puiki dovana, kad jie bus lobis amžinai.

5.Nešiojamų Ir Kompaktiškas: Su šis lengvas ir nešiojamų paketas, rišiklis, galite sukurti gerus finansinius įpročius, sutaupyti laiko ir pinigų, ir mėgautis skolos laisvą gyvenimą.Biudžeto, bet kada, bet kur, išlaikyti viskas vietoje, ir gyventi iš skolų, tai patogus įrankis.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių