PAKROVIMO VAIZDAI
Vandens Sportas

1Pair Reguliuojamas Baidarių Pėdos Įtvaras Baidarių Koja Vinys Kojoms Pedalą Koja Vinys Irklavimo Valčių Baidarėmis Vairo Baidarių Priedai

(0 Atsiliepimai)
€56.82 €22.73

Žymos:

Prekės kodas:t12315

Pakelti savo baidarės patirtį su mūsų aukštos kokybės pėdų vinys!Skirta visiems baidarės, jie dilimui ir erozijos atsparus, užtikrinant, kad jie bus paskutinis daugeliui irklavimo nuotykius.Jų patogus dizainas leidžia juos lengva naudoti, o irkluoti, ir jie nebus perkelti arba nukristi naudojimo metu.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Baidarių Reguliuojami Pedalai

Gaminio dydis: 39.5x3.5cm/15.55x2.16inches

Produkto svoris: 300g

Gaminio medžiaga: nailonas

Taikoma: baidarės

Pakavimo Sąrašas:

2* Reguliuojamas Baidarių Pėdos Įtvaras

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidėjęs Našumas: Revoliucionizuoti jūsų baidarės patirtį su mūsų baidarių koja vinys, kad funkcija ergonomiška pedalo dizainas.Stresas-nemokamas dizainas užtikrina neprilygstamą patogumą pliuškenimosi ir pastangų įdėti ir kilimo, nes jos yra patogi rankena.

2.Patvarus Statyti: Pagaminti iš puikios nailono medžiagos, mūsų Baidarių Koja Vinys pasiūlyti išskirtines paramą ir ilgaamžiškumą.Niekada nerimauti dėl dėvėjimosi ir plyšimo, arba deformacija, kaip šie koja vinys gaminami trukti net pagal griežtus baidarės sąlygas.

3.Reguliuojamas Parama: Šių baidarių koja vinys gali būti lengvai koreguojami, kad atitiktų jūsų kojų ilgis ir pageidaujamą pedalo poziciją, užtikrinant patogų ir stabilų irklavimo patirties.

4.Be jokio vargo Patirties: Mūsų Baidarių Koja Vinys yra paprastas papildymas, kuris nereikalauja sudėtingo surinkimo arba operacija, teikti be jokio vargo patirtis.Juos įdiegti per kelias sekundes nenaudojant jokių įrankių, ir mėgautis patogi ir maloni baidarės kelionę.

5.Nuostabiai Meistriškai: Šių baidarių koja vinys yra kruopščiai sukurtas, be šerpetų ir puiki apdaila, eksponuoti išskirtinį kūrinys, kuris užtikrina, erozijos ir išnyks atsparus.Jų lengvas ir kompaktiškas dizainas, todėl juos lengva nešiotis.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių