PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Anti-garinimo Agentas Automobilių Stabdžių Rūko Agentas Automobilių Stiklų Pagerinti Vairavimo Matomumą 100ml Anti Rūko Stiklo priekinio, galinio Stiklo Švaresnis

(0 Atsiliepimai)
€10.73 €5.36

Žymos:

Prekės kodas:t11800

Didinti vairavimo saugumą su mūsų prekinis, galinis Stiklo Anti-garinimo Agentas!Jos švelnios formulės sutaupo laiko ir pastangų, kol buvo lengva atlikti lauko nuotykius.Ne daugiau rūkas stiklai trukdo jūsų nuomone.

Pavadinimas: Automobilių Stiklo Spray

Sąrašas:

Anti-rūko agentas x1

arba

Rainproof agentas x1

arba

Padengimo medžiaga x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sustiprinta Apsauga: apsaugoti jūsų automobilio langus iš susiliejimas su mūsų Automobilio Stiklas atsparus Vandeniui Danga Agentas.Mūsų anti-rūko ir vandeniui formulė pagerina vairavimo saugumą visomis sąlygomis.

2.Mažas ir lengvas: Apsaugos jūsų automobilio stiklo nuo dulkių, purvo, lietaus, ir sniego su mūsų lengva atlikti atsparus vandeniui danga agentas.Savo nešiojamų ir lengvas dizainas užtikrina tai neužims vietos jūsų automobiliui, todėl būtina turėti bet kurio vairuotojas on-the-go.

3.Lengva naudoti: Naudojant šį produktą, jūs galite sutaupyti laiko ir pastangų, tiesiog purškiant jį ant stiklo ar galinio vaizdo veidrodis ir apliejimo, švelniai.Nereikia nuplauti ar išskalauti, tiesiog mėgautis aiškiais ir blizga rezultatus.

4.Natūralus formulė: Meistriškai su natūralių augalų ekstraktai, mūsų automobilių stiklo atsparus vandeniui danga agentas suteikia lengvas apsaugą, kuri nepakenks jūsų organizmui.Jis stiprina patvarumo ir aiškumo stiklo ir veidrodžių.

5.Platus naudojimas: nesvarbu, Ar tai verslo kelionės ar atostogų, turi aiškiai matyti kelio metu, bet kokiomis oro sąlygomis.Mūsų produktas yra idealus sprendimas tiems, kurie dažnai keliauti ir mėgautis lauko veikla, sutaupyti laiko ir pastangų valyti savo transporto priemonę.

.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Prekės Tomas: Antifogging agentas
  • Specialios Funkcijos: prekinis, galinis stiklo ilgalaikį vandens repelentas cleaner
  • Prekės Svoris: 100g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių