PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Purškimo Dangos medžiagą 500ml Auto Shield Danga, Automobilių Dažai, Remonto Nano Purškiamojo Drėkinimo Aukštą Apsaugos Automobilių Padengimo medžiaga Remontas

(0 Atsiliepimai)
€30.51 €13.73

Žymos:

Prekės kodas:t11499

Patirkite naują lygį, automobilių priežiūros su mūsų Automobilių Dengimas Agentas!Naudojant pažangią nano technologiją, ši danga yra stora, apsauginis sluoksnis atsparus aukštai temperatūrai ir lėtina spinduliuotės oksidacijos jūsų automobilio dažus UV spinduliai.Nereikia vaškavimo ar poliravimo, mūsų padengimo medžiaga leidžia automobilio techninės priežiūros vėjas.

Gaminio medžiaga: skystas

Produkto svoris: apie 560g

Gaminio dydis: 6.5*19CM (2.55*7.48 colių)

Šiltas priminimas: Gaminio matmenys/nuotraukos yra visi išmatuoti ir imtis rankiniu būdu.Prašome, atleisk man, už nedideli nukrypimai.

Sąrašas:

Padengimo medžiaga*1

arba

Padengimo medžiaga*1+rankšluostį*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Hidrofobinės Nano Danga: Mėgautis nepakartojama apsaugos jūsų automobilio dažų su mūsų Greitą Automobilį, Glaisto Purškimo.Suformuluota su naujausiomis nano technologijos, jis sukuria hidrofobinės poveikis, kuris apsaugo nuo vandens dėmių nuo korozijos automobilio paviršių ir išlaiko jį švarų ilgiau.

2.Ilgalaikis Blizga: Greitas Automobilių Glaisto Purškimo atkuriama natūrali vibracija, prarastas automobilių dažai, suteikiant jai gerai išlaikytas atrodo.Jis užsifiksuos originalo blizgesį ir suteikia žvilgesio efektas be poreikis nuolat vaškavimas ir poliravimas.

3.Pažangios Apsaugos Technologija: Mūsų Greitą Automobilį, Glaisto Purškimo naudoja unikali formulė, kurti tankus, nepereinamas barjerą nuo dulkių ir nuolaužų.

4.Išplėsti Jūsų Automobilio Dažų Gyvenimą: Ši lengva taikyti sprendimo formų, tvirtas ir patvarus sluoksnis, kuris apsaugo automobilio dažus nuo blukimo, krekingo, ir šveitimas, padeda išplėsti savo ilgaamžiškumu.

5.UV Prevencinių Sprendimas: Pratęsti savo automobilio gyvenimą dažai su mūsų Greitą Automobilį, Glaisto Purškimo kuri sukuria antioksidantas barjeras, veiksmingai sumažinti dažų išblukimo ir pageltimo pagal UV spindulių.

.

  • Prekės Tomas: Valymo esmė
  • Modelio Numeris: 500ml Automobilių Padengimo medžiaga
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių