PAKROVIMO VAIZDAI
Motociklų Dalys

Galinio vaizdo Veidrodis Sriegio Varžtais Veidrodis Adapteris galinio vaizdo Veidrodėliai 8mm 10mm Sriegis Skersmuo Konverteris Universalus Motociklas

(0 Atsiliepimai)
€0.23 €0.18

Žymos:

Prekės kodas:t11426

Ieškote tvirtos ir aukštos kokybės Motociklo Veidrodėlis Mount Adapteris savo elektrinių transporto priemonių galinio vaizdo veidrodėliai?Mūsų produktai pasižymi labai kokybiškos ir yra prieinama tiek teigiamų, ir neigiamų modelius, kad atitiktų jūsų specifinius poreikius.Plius, nereikia papildomų įrankių, įrenginys yra vėjas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Motociklo Veidrodėlis Reverse Adapter

Specifikacijos: 8mm/10mm (pasirinktinai)

Stiprintuvas: pirmyn į priekį, pirmyn atgal, atbulinės eigos į atbulinę, atbulinės eigos į priekį (pasirinktinai)

Spalva: Sidabrinė

Taikytinos modeliai: Universalus

Pakavimo sąrašas:

1*Motociklo Veidrodžiai Adapte

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus ir Patvarus: Šių motociklo veidrodėlis adapteriai yra pagaminti iš aukštos kokybės metalo medžiaga, kuri turi tvirtas kietumas, nėra lengva išeiti, ir dilimui.Jie yra saugūs naudoti ir gali padaryti jums naudoti savo motociklo veidrodžiai su daugiau pasitikėjimo.

2.Puikios Kokybės: Atnaujinti savo motociklo veidrodžiai su tai gerai suprojektuoti adapteris, meistriškai su labai kokybiškos.Jo paviršius ir ne krekingo funkcijas, kad jis puikus papildymas į savo dviratį.

3.Įvairių Neprivaloma Rinktis: Didinti savo motociklo patirtimi su mūsų Motociklo Veidrodžiai Adapteris.Su keliais pasirinkimais 8mm/10mm specifikacijas ir teigiamų, ir neigiamų pavyzdžių.

4.Įvairus Pritaikymas: Mūsų motociklo veidrodėlis adapteris yra suprojektuoti, kad tilptų lengvai į įvairias transporto priemones, įskaitant ir dviračiai, elektrinės transporto priemonės, automobiliai, lengvosios pramonės, transporto ir kitų sričių.Puikus pritaikymas ir diegimas galinio vaizdo veidrodėliai skirtingus parametrus, nepriklausomai nuo transporto priemonės tipo.

5.Lengvas Montažas: Greitai pridėti savo motociklo veidrodžiai, be jokio vargo, naudodami mūsų adapteris.Nereikia papildomų įrankių ar sudėtingų priemonių, tiesiog pasukti ranka paprastas ir be streso, montavimas.Sutaupyti brangų laiką ir energiją su šiuo patogus aksesuaras.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių