PAKROVIMO VAIZDAI
Dviračių sportas

USB Šildomos Pirštinės Rašyti Moterų & Vyrų USB Šildomos Pirštinės Minkštos Pusę Piršto Šiltas Mezgimo Rašyti Pirštinės Žiemą Šiltas Šildymo

(0 Atsiliepimai)
€9.63 €6.74

Žymos:

Prekės kodas:t10852

Likti šiltas ir patogus šaltojo su šių šildomos pusės pirštų pirštinės.Powered by USB 5V, pirštinės pagamintos iš megztinių medžiagų ir dvipusis šildymas.Puikiai tinka lauko pramogos kaip slidinėjimas ir dviračių, jie jus, jaukus ir laimingas visą dieną ilgai.

Medžiaga: megzti + pluošto kaitinimo viela šildymo medžiagos

Įtampa: 5V

Temperatūra: 40-50 laipsnių.

USB kabelio ilgis: 1,7 m

Spalva: juoda, pilka, mėlyna

Pastaba: Tai gali būti plaunami ir džiovinami vėsioje vietoje.Ji negali būti veikiamas saulės ar keptos.

pastabos:

Prašome leisti 1-3 cm (0.4-1.18 cm) skirtumai dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variantų su skirtingais ekrano parametrai.

Sąrašas:

1 pora šildomos pirštinės

1 x USB kabelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pusės Piršto Dizainas: Patirtis patobulintas rašyti ir žaidimas su mūsų šildomos pusę piršto, megzti pirštines.Puikiai tinka laikyti rankas šiltu ir kvalifikacijos metu užduotis, pavyzdžiui, rašyti ir žaisti.

2.Saugus elektros Energijos Tiekimas: Mėgautis saugi ir jauki šiluma, kur jums eiti su savo šildomos megzti pirštines.Tiesiog prijunkite USB 5V maitinimas nuo KOMPIUTERIO, mobiliojo galia banko ar įkroviklį, ir jūs gerai eiti.

3.Saugus Medžiagomis: Mūsų šildomos mezgimo pirštinės gaminamos puikios medžiagos, siūlanti minkštas ir patogus megzti šildomi.Built-in šildymo sistema pasižymi pažangiomis technologijomis, kurios suteikia išskirtinę šilumą, todėl juos puikus lauko veiklą šaltas oras.

4.Laikyti Šiltai esant Šaltam Orui: Šios šildomas mezgimo pirštinės turi kaitinimo elementai ant abiejų delnų ir nugarą, rankas, teikti net ir nuosekliai šiluma į savo rankas šaltu oru.

5.Platus Panaudojimas: Buvimo šilta ir apsukrus, o slidinėjimas, važiavimas dviračiu, ir puikūs lauko veikla, šių šildomos megzti pirštines.Jie taip pat suteikia jaukumo, per žaidimą, rinkti tekstą, ir pelės veikimą, todėl juos universalus, be savo žiemos pavara.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių