PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Plaukioja Sraigtasparnis Ne Žaidimai Žūklės Flying Disc Lėktuvo Žaislas Pav & Paleidimo Lėkštutes Paleidimo Kalėdų Gimtadienio

(0 Atsiliepimai)
€9.71 €6.80

Žymos:

Prekės kodas:t10782

Ieškote įdomus lauko žaidimas jūsų vaikui?Mūsų plaukioja disko paleidimo leis jūsų vaikui jaustis džiaugsmas sporto pobūdžio, o auginti pasitikėjimą savimi ir kūrybiškumą.Pagamintas su patvarių medžiagų, tai lengviau pagauti ir skatina ryšius su šeima ir draugais.

Savybės:

Produkto pavadinimas: įdomus skraidančia lėkšte bambuko dragonfly

Svoris: apie 200g

Dydis: 24*15.7 cm/9.45*6.18 cm

Medžiaga: ABS

Amžius: virš 3 metų

Įpakavimas: dėžutė spalva

Šiltas patarimai:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas!

Sąrašas:

Įdomus Skraidančia Lėkšte Bambuko Dragonfly Launcher*1

Skraidančia Lėkšte (Spalva Atsitiktine Tvarka)*4

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sporto Įspūdžių: Pradėti skraidančia lėkšte su 1, mesti ir sugauti jį viduryje oro su ranka metant ir traukiant linijos.Šis skraidantis diskas žaislas leis jūsų vaikui jaustis jaudulį sporto gamtoje ir pasilinksminti.Gauti jūsų vaiko lauke ir aktyvaus šį įdomų žaislą!

2.Plėtros Žaislų: Tai skraidantis diskas žaislas yra puikus būdas ugdyti vaikų potencialą ir tobulinti savo fizinius gebėjimus.Žaisti su juo, gali pagerinti savo rankomis akis koordinavimo, reakcijos greičiui ir pusiausvyros pojūtis.

3.Tvirtos ABS: Tegul jūsų vaiko patirtis suvirpinti žaisti su mūsų lengvas flying disc žaislas pagamintas iš patvaraus ABS medžiagos.Jis yra skirtas padėti jūsų vaikas valandų įdomus, leidžia juos paleisti ir žaisti laisvai, be jausmas svertinis žemyn.

4.Patobulintas Gaudyti Smagu: Su didesnio kalibro nei įprastai, šis diskas yra lengviau pagauti, užtikrinant, kad jis nebus nuvilti arba sužlugdyti vaikai.Puikiai tinka vaikams iš visų įgūdžių lygį, taip pat, kompaktiškas ir lengvas, todėl laikymo ir transportavimo vėjas.Mėgautis begalybės valandų lauko įdomus!

5.Interaktyvių Žaidimų: Mėgautis kokybės laiko su šeima ir draugais, įtraukiant į įdomus iššūkius, su mūsų plaukioja disko žaislas.Gauti aktyvus, sukurti komandinio darbo, ir stiprinti obligacijų emisija, o konkuruojančių pagauti didžiausią diskus.

.

  • Tipas: Smiginis
  • Amžius: >3 metų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių