PAKROVIMO VAIZDAI
Stalo Aksesuarai Organizatorius

Mini Aišku, Sandėliavimo Konteineriai Daugiafunkcinis Trikampis Makiažas Turėtojas Konteinerių Stalas Saugojimo Reikmenys, Kosmetika, Kanceliarinės Prekės

(0 Atsiliepimai)
€3.42 €1.16

Žymos:

Prekės kodas:t104327

Tvarkykite savo rašiklius ir mažiems objektams su mūsų mini aišku, sandėliavimo konteineriai!Featuring unikali trikampio dizaino, šių aplinkai draugiškų konteinerių leidžia lengvai rūšiavimas—nereikia perkratyti.Idealus pasirinkimas norint išlaikyti savo darbo stalo vieta-nemokamai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: trikampis organizatorius dėžes

Medžiaga: ABS ir polistireno

Gaminio dydis: (vidut.)16.5*7*15cm/6.5*2.76*5.91 cm

Pakavimo Sąrašas:

trikampis organizatorius konteinerius*1pc

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Šių trikampis organizatorius aruoduose yra pagamintas iš patvaraus ABS ir polistireno medžiaga, kuri yra bekvapis, ne lengvai deformuojasi, ir ekologiška.

2.Sutaupyti Vietos: Unikali trikampio formos dizainas kambarį, tualetinis staliukas, darbas, darbastalio, ir dar daugiau.Šių trikampis organizatorius aruoduose yra puikus erdvės taupymas ir pridėti jutiklinio elegancija jūsų namuose ar darbe.

3.Universalus Organizacija: Tvarkingai laikyti visus jūsų rašikliams, kortelėms, kosmetika, ir žirklės, o išlaikyti savo darbo vietą tvarkingą, su mūsų trikampis organizatorius dėžes.

4.Be jokio vargo Pasiekti: Ne daugiau netvarkinga skyriai su šių trikampis organizatorius dėžes.Be vargo pasiekti ir matyti savo daiktus, taupant jūsų laiką ir nebereikia perkratyti.

5.Praktinis Saugojimo Sprendimas: Išlaikyti savo namų ar darbo, organizuojamas mūsų trikampis organizatorius dėžes.Jie tarnauja kaip puikus saugojimo sprendimas ir idealus pasirinkimas kaip dovana draugams ir artimiesiems, kurie vertina praktiškumo ir estetikos.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių